Vorige edities

2019

KLM Urban Trail Breda

Uitverkochte derde KLM Urban Trail Breda een groot succes

Zondagochtend was de derde editie van de KLM Urban Trail Breda, nadat Amsterdam de KLM Urban Trail Series vorige week had afgetrapt. Maar liefst 2.500 enthousiaste deelnemers stonden aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een prachtig parcours in de historische binnenstad van Breda. Een aantal hoogtepunten waren het Chassé Theater, Holland Casino Breda, Hotel Nassau Breda en gevangenis De Koepel.

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Breda Urban Trail

Meer dan geslaagde tweede editie van de Urban Trail in Breda

Zondagochtend 26 augustus vond de tweede editie van de Breda Urban Trail plaats. Een dag met een misschien wat frisse start, maar de stralende zon bracht gelukkig warmte en zorgde voor veel vrolijke gezichten. Ruim 2200 deelnemers, verdeeld over 5 startwaves, namen deel aan de Urban Trail. Voor het eerst dit jaar was er naast de 5 en 10 kilometer hardlopen ook ruimte voor 400 wandelaars die hetzelfde parcours aflegden

Foto's Aftermovie
2017

Breda Urban Trail

Eerste Breda Urban Trail overtreft alle verwachtingen

Onder prachtige weersomstandigheden verkenden ruim 2.000 lopers en loopsters vandaag Breda, tijdens de eerste Breda Urban Trail. Hiermee was het evenement uitverkocht.

Foto's Aftermovie Magazine