Vorige edities

2022

KLM Urban Trail Breda 2022

Uitverkochte KLM Urban Trail Breda 2022 doorslaand succes

De vierde editie van de KLM Urban Trail Breda op zondag 27 maart is een doorslaand succes geworden. Er stonden bijna 3.000 enthousiaste deelnemers aan de start van de uitverkochte editie. Zij genoten van een parkoers door en langs tal van markante en iconische gebouwen in de ‘parel van het zuiden’.

Foto's Persbericht Aftermovie
2019

KLM Urban Trail Breda

Uitverkochte derde KLM Urban Trail Breda een groot succes

Nadat Amsterdam de KLM Urban Trail Series dit jaar had afgetrapt was het de beurt aan Breda. Maar liefst 2.500 enthousiaste deelnemers stonden aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een prachtig parcours in de historische binnenstad van Breda. Een aantal hoogtepunten waren het Chassé Theater, Holland Casino Breda, Hotel Nassau Breda en gevangenis De Koepel.

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Breda Urban Trail

Meer dan geslaagde tweede editie van de Urban Trail in Breda

Een dag met een misschien wat frisse start, maar de stralende zon bracht gelukkig warmte en zorgde voor veel vrolijke gezichten. Ruim 2200 deelnemers, verdeeld over 5 startwaves, namen deel aan de Urban Trail. Voor het eerst was er naast de 5 en 10 kilometer hardlopen ook ruimte voor 400 wandelaars die hetzelfde parcours aflegden

Foto's Aftermovie
2017

Breda Urban Trail

Eerste Breda Urban Trail overtreft alle verwachtingen

Onder prachtige weersomstandigheden verkenden ruim 2.000 lopers en loopsters Breda, tijdens de eerste Breda Urban Trail. Hiermee was het evenement uitverkocht.

Foto's Aftermovie Magazine
KLM Urban Trail Breda 2022

Editie 2022 is succesvol afgesloten. Ren mee met onze andere KLM Urban Trails.

Lees meer