Parcours en locaties

Voor de KLM Urban Trail Breda op zondag 26 maart 2023 wordt een supergaaf parcours ontwikkeld. Je kunt kiezen voor een korte route van ongeveer 5 - 6 km of een lange route van ongeveer 10 - 12 km. Vanaf de start ontdek je de binnenstad vol gezellige straten, pleinen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. 

Let op! Deze pagina bevat informatie over de KLM Urban Trail Breda 2023. In aanloop naar het volgende evenement zal de website aangepast worden.

Parcourskaart

Dit jaar is de start- en finish locatie is dit jaar bij Brouwerij Frontaal. Met 13 locaties belooft het weer een unieke editie te worden! 

Je kunt de volledige parcourskaart hier bekijken. 

Start - finish: Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. Een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na).

Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

Old Dutch Sports Bar & Restaurant

De Old Dutch Sports Bar & Restaurant Breda is de hotspot in het hart van Breda. Verdeeld over twee verdiepingen is het de ideale plek om dagelijks je favoriete sport te kijken, een borrel te organiseren of te genieten van een heerlijk gerecht van de typisch Amerikaans dinerkaart.

De Old Dutch eert de Nederlandse sportgeschiedenis van toen en nu, waarbij het interieur invloeden heeft uit New York.

Nieuwe Veste

Nieuwe Veste is er voor iedere Bredanaar die zichzelf wil ontdekken. Ze prikkelen, samen met andere organisaties, jouw zintuigen op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Cultuur maakt het leven zoveel mooier. Dus verras jezelf bij Nieuwe Veste!

Run2Day Breda

Run2Day Breda is sinds 2008 een begrip in het hartje van Breda. Wij adviseren, motiveren en inspireren graag alle hardlopers vanuit de gehele regio. Run2Day Breda The place to be voor runners van ieder niveau!

Arriva

Dit is Arriva! We verzorgen het openbaar vervoer in West- en Oost-Brabant, dus ook in de stad Breda. Iedere dag staan 250 enthousiaste medewerkers van deze vestiging klaar om reizigers een goede reis te bieden. Vanuit onze stalling in Breda rijden we met stadsbussen, streekbussen, BravoDirect-bussen en Brabantliners. Ren jij het parcours in onze busstalling? In- en uitchecken met je OV-chipkaart is deze keer niet nodig!

Hotel Nassau

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met onze luxueuze services en faciliteiten, want wij geloven dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. De gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’. Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Ontdek de historie van deze bijzondere locatie. Hotel Nassau Breda brengt haar gasten continu in verleiding om te genieten van het beste wat het hiernumaals te bieden heeft.

Chassé Theater

Met drie theaterzalen en evenveel cinemazalen is het Chassé Theater het grootste theater van Zuidwest-Nederland. Van musical tot klassieke muziek en van cabaret tot art-house. Elk jaar bezoeken zo’n 350.000 bezoekers onze voorstellingen en films.

Foto: Michel Kievits

Health Club Kickfit

Health Club Kickfit is geen doorsnee sportschool. Het is een unieke sportomgeving waar je op maat functionele en afwisselende trainingen kunt volgen. Dit kan in de vorm van een groepsles, personal training of small group training.

In de vorm van Kickfit, Circuittraining (crossfit), Bagtraining, HIIT, Bootcamp en Running kun jij helemaal in shape komen met de groepslessen. De groepslessen worden onder professionele begeleiding verzorgd. Je kunt er ook terecht voor deskundig advies op het gebied van voeding en lifestyle. Een gezond leven is meer dan alleen sporten!
Health Club Kickfit kenmerkt zich als een gezellige en toegankelijke sportclub waar hard wordt getraind.

Proost Breda

Bij Proost heb je gegarandeerd een gezellige dag of avond! Zo kun je namelijk genieten van een heerlijke cocktail of gin tonic aan de cocktailbar, of juist je moves laten zien op één van onze dansvloeren. Elke week staan er verschillende uitgaansconcepten op de agenda, zodat jij optimaal kunt genieten van het weekend met jouw vrienden. Je kunt ook nog eens genieten van een uniek uitzicht op de Grote Kerk van Breda op het sfeervolle dakterras!

Foodhall Breda

Foodhall Breda is een ontmoetingsplek en een echte ‘place-to-be’, waar je met vrienden, familie of collega’s kunt eten, borrelen en socializen. Een sfeervolle, dynamische uitgaansgelegenheid zonder het formele karakter van een restaurant. Een plek waar je in een easy-going, ontspannen sfeer kunt genieten van al het lekkers dat onze keukens en de bar/cocktailbar te bieden hebben!

Foodhall Breda heeft iets voor ieder budget en gelegenheid. En natuurlijk voor iedere smaak. Onder één dak vind je 12 keukens met een grote variatie aan gerechten en drankjes uit de verschillende windstreken.

Escaperoom 076

Een spannende beleving op een unieke locatie in Hartje Breda. In Escaperoom 076 vind je drie avontuurlijke thema's: De Postkamer, Camera 4 & Vaudeville. Je kunt er terecht vanaf 2 personen en kunt zelfs met een groep tot 35 personen terecht! 

Ieder thema heeft twee kamers, dus extra leuk om een battle spelen vanaf 8 personen.

Blue Dog

Het restaurant Blue Dog Breda is een restaurant dat zich focust op het terugbrengen van kwaliteit en herkenbaarheid van de Brabantse horeca. De lokale kwaliteitsproducten staan centraal in de gerechten. De karaktereigenschappen van de Blue Dog zijn net als bij een echte hond; gastvrij, sociaal, loyaal, speels. En de beste vriend van de mens.

De Rooi Pannen Seeligkazerne

Vroeger een kazerne, nu een onderwijslocatie. Dat is De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing en De Rooi Pannen Horeca Breda!
De Bredase onderwijsafdelingen, mbo Horeca en mbo Toerisme & Recreatie, kun je hier vinden. De horecastudenten runnen een hotel, drie conferentieruimtes en twee restaurants. En de studenten van Toerisme & Recreatie stellen reizen samen, organiseren onder meer rondleidingen op het Seelig terrein en stadswandelingen langs historische gebouwen.

Trinamics

Trinamics is een toonaangevend technisch detacherings- en wervingsbureau dat zich richt op het vinden van talentvolle professionals voor klanten in diverse industrieën en sectoren, met als doel om hun technische uitdagingen op te lossen en hun succes te vergroten.

De KLM Urban Trail Breda was een echt pareltje!

Wat hebben we weer genoten dit weekend! Wil jij de foto's bekijken en het sfeerverslag lezen? Kijk snel op de ''vorige editie'' pagina!

Lees meer