Parcours en locaties

Onderstaande informatie betreft alleen voor de editie van 2022.

De start- en finish locatie is dit jaar het plein bij Brouwerij Frontaal en Cross Jumps (ingang via Liniestraat). Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 kilometer. 
Hieronder vind je een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

PARCOURSKAART

  • Start & finish: Liniestraat
  • 16 locaties
  • 1 verzorgingspost

Start en finish: Bij Brouwerij Frontaal en Cross Jumps (ingang Liniestraat). Hier kun je vanaf 08.30 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten.

Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekker tasje met drinks & bites ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Klik hier om de parcourskaart te openen. 
Hieronder vind je een overzicht van de locaties.

Cross Jumps Breda

Cross Jumps is een 320m² trampoline veld met muren van trampoline en een lange tumblingbaan geschikt voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en baanverhuur voor grote groepen. 

Daarnaast biedt Cross Jumps ook groepslessen aan voor verschillende leeftijdscategorieën om tricks te leren op de trampolines en Airtrack. De Airtrack is een luchtmat van 6 x 5 meter met twee muren waarop turners en freerunners hun tricks oefenen.

NS Station Breda

Station Breda is het centrale spoorwegstation van de Nederlandse stad Breda. Het bevindt zich ten noorden van het centrum van de stad. Omliggende wijken zijn Stationskwartier en Drie Hoefijzers aan de zuidkant, en aan de noordzijde Belcrum, Doornbos-Linie en Havenkwartier.

Wil je ook een keer als een echte Sprinter door een NS Station sprinten? Dat kan! Bereik jouw eigen topsnelheid door het NS Station Breda!

Pathé Breda

Of je nu komt voor je eerste afspraakje, omdat je iets te vieren hebt of om gewoon een gezellige avond of dag te hebben met vriendinnen. Het team van Pathé Breda ontvangt je op ieder moment van de dag hartelijk in de Pathé bioscoop, gelegen aan het Chasséveld in Breda op loopafstand van het centrum en goed te combineren met een dagje shoppen of hapje eten! Film beleef je pas echt bij Pathé.

Nieuwe Veste

Nieuwe Veste is er voor iedere Bredanaar die zichzelf wil ontdekken. We prikkelen, samen met andere organisaties, jouw zintuigen op het gebied van taal, creativiteit en kunst. Cultuur maakt het leven zoveel mooier. Dus verras jezelf bij Nieuwe Veste!

Old Dutch Sports Bar

De Old Dutch Sports Bar Breda is de hotspot in het hart van Breda. Verdeeld over twee verdiepingen is het de ideale plek om dagelijks je favoriete sport te kijken, een borrel te organiseren of te genieten van een heerlijk gerecht van de typisch Amerikaans dinerkaart.

De Old Dutch eert de Nederlandse sportgeschiedenis van toen en nu, waarbij het interieur invloeden heeft uit New York.

BN de Stem

Wat is het laatste nieuws uit Breda? Dat zie je als je door de redactie van BN DeStem loopt, waar 24/7 actuele verhalen uit de regio worden gemaakt en gedeeld via de krant, site en app.

Theater de Avenue

De Avenue is een bijzondere evenementenlocatie met elke week weer een uiteenlopende agenda. Van vergaderingen tot bruiloften, concerten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, dance-events en dinnershows.

Bij De Avenue kun je terecht voor een onvergetelijk JA-woord en de start van een gelukkig huwelijk, maar ook voor katers van een goed feestje, lachende gezichten tijdens dinnershows, onvergetelijke bedrijfsevenementen en diverse optredens.

Run2Day Breda

Run2Day Breda is sinds 2008 een begrip in het hartje van Breda. Wij adviseren, motiveren en inspireren graag alle hardlopers vanuit de gehele regio. Run2Day Breda The place to be voor runners van ieder niveau!

STRND

We zijn zeker niet de enige locatie met een industriële look, een historisch, rauw randje, of een indoor beach of activity area. STRND is wél de enige spannende, ruige garage die voorheen Renault-auto’s huisvestte, maar waar vandaag de dag corporate events van topkwaliteit perfect samengaan met relaxte vibes.

In de vier bijzondere en aanpasbare ruimtes, met eindeloze mogelijkheden voor alle denkbare scenario’s, ontvangen wij van 10 tot 2.000 genodigden.

Arriva

Dit is Arriva! We verzorgen het openbaar vervoer in West- en Oost-Brabant, dus ook in de stad Breda. Iedere dag staan 250 enthousiaste medewerkers van deze vestiging klaar om reizigers een goede reis te bieden. Vanuit onze stalling in Breda rijden we met stadsbussen, streekbussen, BravoDirect-bussen en Brabantliners. Ren jij het parcours in onze busstalling? In- en uitchecken met je OV-chipkaart is deze keer niet nodig!

Winkelhof 't Sas

’t Sas is een prachtig winkelhof in hartje Breda, aan de voet van de Grote Kerk. Sfeervol, trendy en gezellig winkelen en culinair genieten. Een verborgen parel die u zeker niet mag missen in Breda.

Brandpunt Breda

Dé eigenzinnige huiskamer in hartje Breda met een unieke mix van café, vergaderzaal, winkel en laserlab om al jouw ideeën tot leven te brengen. Een ideale plek om te ontmoeten, genieten, te werken of geïnspireerd te raken

Brack Breda

BRACK beer construction is een structurele samenwerking tussen Brouwerij Bliksem, Ramses Bier en Bredase Bomen. Met als uitgangspunt vernieuwende bieren en (h)eerlijk eten met een verantwoord en origineel uitgangspunt.

De naam BRACK beer construction is een afgeleide van Backer & Rueb, Ramses, Bliksem en een verwijzing naar de locatie en oprichters. Ook een knipoog naar brak water omdat de locatie aan het water ligt en we bieren schenken die niet altijd in een hokje te plaatsen zijn. Niet zout niet zoet maar iets nieuws.

Podium Bloos

Podium Bloos is een podium en broedplaats. In de broedplaats kunnen ambitieuze, jonge podiumkunstenaars nieuwe ideeën ontwikkelen. Ze kunnen er repeteren, monteren en presenteren. Op het podium bieden we een divers programma aan, van festivals tot voorstellingen en van concerten tot lezingen. Zeker de moeite waard om onze agenda in de gaten te houden!

Kbs de Spoorzoeker

Kbs De Spoorzoeker is een échte buurtschool gelegen in de Bredase wijk De Belcrum. De Belcrum is een wijk die een ongekende ontwikkeling aan het doormaken is en die een zeer hoge mate van betrokkenheid van de bewoners onderling kent. Niet voor niets een van de populairste wijken van heel Nederland. De bewoners zijn trots om ‘Belcrummer’ te zijn. Ze zijn trots op de creatieve talenten die de wijk kent en op de positieve sfeer die er is.

Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. Een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na).

Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

KLM Urban Trail Breda 2022

Editie 2022 is succesvol afgesloten. Ren mee met onze andere KLM Urban Trails.

Lees meer