Hardlopend de gezellige binnenstad van Breda ontdekken tijdens de KLM Urban Trail

images
Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd de parel van het zuiden op een unieke manier (her)ontdekken? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Breda op zondag 26 maart. Deze avontuurlijke run gaat onder andere door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties. Kortom, je loopt langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

Vernieuwd parcours met veel nieuwe locaties
Voor de vijfde editie op zondag 26 maart 2023 werkt de organisatie aan een gloednieuw parcours langs en door de leukste locaties van Breda. De start en finish vinden plaats bij Brouwerij Frontaal. Vanuit deze innovatieve microbrouwerij kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van 5 à 6 km of een lange route van 10 à 12 km. Onderweg maken onder andere Sportcafé Old Dutch en Hardloopwinkel Run2Day deel uit het van het parcours. “Het wordt een mooie mix van terugkerende én nieuwe locaties. Op deze manier kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als iemand al meerdere keren heeft meegedaan.” vertelt organisator Liam Paalvast. Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties wordt in aanloop van het evenement bekend op deze pagina

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

De KLM Urban Trails zijn zeer toegankelijk. Met een korte afstand van 5 à 6 km en een lange afstand van 10 à 12 km kan vrijwel iedereen deelnemen. Plezier staat hierbij voorop. “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een café of restaurant te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!" aldus de organisatie.

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Breda op zondag 26 maart kan hier
De KLM Urban Trail Breda was een echt pareltje!

Wat hebben we weer genoten dit weekend! Wil jij de foto's bekijken en het sfeerverslag lezen? Kijk snel op de ''vorige editie'' pagina!

Lees meer