Inschrijving vierde editie KLM Urban Trail Breda is geopend!

images

Op zondag 29 maart 2020 vindt de vierde editie van de populaire KLM Urban Trail Breda plaats. Via vernieuwde routes van 5 km en 10 km ontdekken deelnemers al hardlopend Breda en haar bijzondere locaties. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk.

De nieuwe start en finish locatie bij Brouwerij Frontaal en Cross Jumps aan de Liniestraat creëert een nieuwe beleving. Daarnaast zijn de eerste unieke locaties van deze editie al bekend. De routes voeren de hardlopers door het centrum van Breda, waarbij o.a. door Hotel Nassau, Holland Casino Breda en de Foodhallen Breda wordt gelopen. Net zoals voorgaande jaren worden de andere locaties en daarmee ook de definitieve routes stap voor stap onthuld.

De KLM Urban Trail Breda kent dit jaar een nieuwe route die door het centrum van Breda gaat. “Deelnemers wordt een sportieve ontdekkingstocht geboden”, vertelt Edgar de Veer, organisator van de KLM Urban Trail Breda. “Het gevarieerde aanbod van locaties en de Bredase gastvrijheid en gezelligheid zijn de kracht van dit evenement.” Deelnemers kunnen deze editie wederom kiezen uit een trail van 5 of 10 km. Na afloop staat er traditiegetrouw voor iedere deelnemer een heerlijk ontbijt klaar.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag via bredaurbantrail.nl. Vorig jaar was het evenement met 2.800 deelnemers een groot succes. Er geldt een limiet van maximaal 3.000 deelnemers. Het is dan ook verstandig niet te lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond, duurzaam én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 12 runs door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Lees meer