Uitverkochte derde KLM Urban Trail Breda een groot succes

images
Zondagochtend was de derde editie van de KLM Urban Trail Breda, nadat Amsterdam de KLM Urban Trail Series vorige week had afgetrapt. Maar liefst 2.500 enthousiaste deelnemers stonden aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een prachtig parcours in de historische binnenstad van Breda. Een aantal hoogtepunten waren het Chassé Theater, Holland Casino Breda, Hotel Nassau Breda en gevangenis De Koepel.

Na de start in het Chassé Theater waren er maar liefst 21 locaties op de route. De 2.500 fanatiekelingen startten in vijf verschillende startwaves aan hun ontdekkingstocht om zo in alle comfort van de bijzondere loopervaring in het centrum te kunnen genieten. Bij de KLM Urban Trail Series ontbreekt het wedstrijdelement wat de lopers de gelegenheid geeft om de locaties rustig te kunnen bekijken.
Tijdens deze zonnige editie konden de deelnemers weer kiezen tussen een parcours van 5 of 10 kilometer. Daarbij werden de lopers door de organisatie op een vernieuwd parcours getrakteerd: “We zijn er trots op dat we de deelnemers een onvergetelijk parcours gepresenteerd hebben. Samen met de locaties, de vrijwilligers en de deelnemers hebben we er een bijzondere editie van gemaakt”, aldus Dariush Cyrroes, organisator van de KLM Urban Trail Breda. Zoals gebruikelijk werden de deelnemers na afloop hartelijk ontvangen met een ontbijtpakket en een medaille.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Groningen (14 april), Rotterdam (12 mei) en Zwolle (19 mei). Alle KLM Urban Trails zijn te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.
KLM Urban Trail Breda verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Breda is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. Deelnemers die reeds ingeschreven staan voor de KLM Urban Trail Breda hebben een e-mail met meer informatie ontvangen.

Lees meer