Parcours KLM Urban Trail Breda bekend!

images

Op zondag 24 maart gaat de derde editie van de KLM Urban Trail Breda van start op het terrein van het Chassé Theater. In Amsterdam zijn de KLM Urban Trail Series op 17 maart afgetrapt en in Breda zullen er naar schatting zo'n 2.500 deelnemers langs en door bijzondere Bredase locatie lopen. De organisatie geeft aan dat deze editie, met nog maar 100 startbewijzen beschikbaar, bijna uitverkocht is. 

De derde editie van de KLM Urban Trail Breda voert de lopers door en langs 23 iconische locaties in het historische centrum van Breda. De start en finish zijn op de Chassé Promenade. Vervolgens gaat de route onder meer door Holland Casino Breda, De Koepel en De Barones. Nieuw op het parcours zijn onder andere Health Club Kickfit Breda, Hudson’s Bay en de redactie van BN de Stem. Het volledige parcours met alle 23 locaties is te vinden op de website www.klmurbantrailbreda.nl. Deelnemers starten op zondag 24 maart om 09:30 uur en krijgen na de finish een medaille én een ontbijtpakket aangeboden.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen u comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan u om uw ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in uw koffer ligt de wereld aan uw voeten.

Inschrijven
Voor de derde editie van de KLM Urban Trail Breda op zondag 24 maart hebben al meer dan 2.400 sportievelingen ingeschreven. De eerste drie startwaves zijn al uitverkocht. Er zijn nog maar 100 startbewijzen beschikbaar via de website www.klmurbantrailbreda.nl

KLM Urban Trail Breda 2022

Goed nieuws. Je kunt je nu inschrijven voor de editie in 2022.

Lees meer