Wandelen uitverkocht!

images

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven als wandelaar. Het maximaal aantal inschrijven voor dit onderdeel is bereikt. Inschrijven voor het hardlooponderdeel is nog wel mogelijk. Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang en schrijf je in!

Ook dit jaar is het parcours weer toegankelijk voor wandelaars. Een goede zet, want het wandelonderdeel is populair. De meeste lopers hebben zich tot nu toe ingeschreven voor de 10 km, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor het parcours van 5 km. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Op beide routes zijn een aantal toffe locaties onderdeel van het parcours. De afgelopen weken hebben we al heel wat bijzondere locaties bekendgemaakt. Na de start vanuit het Chassé Theater, lopen we o.a. door Run2Day, Cross Jumps, De Barones, 't Stadsarchief, de Feestfabriek, de Uitvindfabriek en Hudson's Bay. Houd de locatiepagina in de gaten voor de nog bekend te maken locaties. 

Nog niet ingeschreven? Waar wacht je nog op! Zorg dat jij er op 24 maart bij bent en schrijf je in!

 

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021

We zijn voorzichtig hoopvol gestemd dat de KLM Urban Trail Series vanaf medio 2021 op een verantwoorde wijze georganiseerd kan worden. In overleg met de betrokken gemeentes en hoofdsponsor KLM werken we aan een kalender die we via de officiële kanalen zullen delen zodra de nieuwe data bekend zijn.

Lees meer