Wandelen uitverkocht!

images

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven als wandelaar. Het maximaal aantal inschrijven voor dit onderdeel is bereikt. Inschrijven voor het hardlooponderdeel is nog wel mogelijk. Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang en schrijf je in!

Ook dit jaar is het parcours weer toegankelijk voor wandelaars. Een goede zet, want het wandelonderdeel is populair. De meeste lopers hebben zich tot nu toe ingeschreven voor de 10 km, maar het is ook mogelijk om in te schrijven voor het parcours van 5 km. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Op beide routes zijn een aantal toffe locaties onderdeel van het parcours. De afgelopen weken hebben we al heel wat bijzondere locaties bekendgemaakt. Na de start vanuit het Chassé Theater, lopen we o.a. door Run2Day, Cross Jumps, De Barones, 't Stadsarchief, de Feestfabriek, de Uitvindfabriek en Hudson's Bay. Houd de locatiepagina in de gaten voor de nog bekend te maken locaties. 

Nog niet ingeschreven? Waar wacht je nog op! Zorg dat jij er op 24 maart bij bent en schrijf je in!

 

KLM Urban Trail Breda: COVID-19 update

We hebben helaas moeten besluiten alle trails van de KLM Urban Trail Series 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren. Alle aangeschafte startbewijzen van de editie 2020 blijven geldig voor de editie in 2021.

Lees meer