Geweldig leuke Urban Trail in Breda

images

Zondagochtend 26 augustus vond de tweede editie van de Breda Urban Trail plaats. Een dag met een misschien wat frisse start, maar de stralende zon bracht gelukkig warmte en zorgde voor veel vrolijke gezichten. Ruim 2200 deelnemers, verdeeld over 5 startwaves, namen deel aan de Urban Trail. Voor het eerst dit jaar was er naast de 5 en 10 kilometer hardlopen ook ruimte voor 400 wandelaars die hetzelfde parcours aflegden.

Vanaf het plein achter het Chassé theater, waar momenteel de tentoonstelling Breda Photo wordt opgebouwd, klonk om 9.30 uur het sfeervolle startschot en vertrokken de eerste hardlopers en wandelaars op avontuur door de stad. Het Holland Casino was de eerste locatie van de maar liefst 21 highlights waar de deelnemers doorheen mochten lopen. Nieuw dit jaar waren onder andere Stadsarchief Breda, Hotel Nassau en Brandweerkazerne Breda. Onderweg werden de deelnemers op verschillende manieren verrast. Zo liepen de deelnemers in het Apollo Hotel Breda City Center dwars door een suite, waar ze stuitte op een ‘slapend duo’,  in Restaurant Chocolat stonden er heerlijke brownies klaar die onderweg opgepeuzeld konden worden en in het Chassé Theater werd men getrakteerd op prachtig pianospel. De deelnemers lieten duidelijk blijken dat zij genoten van de unieke beleving die een Urban Trail biedt. Zowel onderweg als na de finsh bij de I did it wall werden ontzettend veel foto's/selfies gemaakt. Uiteraard was er voor iedereen een welverdiende medaille en stond er een heerlijk ontbijtje te wachten. De deelnemers konden in het zonnetje nagenieten en bespreken welke locatie de favoriet was.

“Ik heb enorm genoten! Veel leuke locaties en heerlijk weer. Volgend jaar zeker weer”, aldus een deelnemer.

De Breda Urban Trail is onderdeel van de Urban Trail Series Nederland. Deelnemen kan aan één van onderstaande Urban Trails:
- Den Bosch | 22 september 2018
- Haarlem | 11 november 2018
- Arnhem | 25 november 2018

Alle Urban Trails zijn te vinden op www.urbantrailseries.nl/

 

KLM Urban Trail Breda verplaatst naar 2022

KLM Urban Trail Breda is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. Deelnemers die reeds ingeschreven staan voor de KLM Urban Trail Breda hebben een e-mail met meer informatie ontvangen.

Lees meer