Nieuws

augustus 2017

maandag 07.08.2017

Kaartje Breda Urban Trail - site.jpg
De hele parcourskaart is af!

Het evenementterrein bevindt zich in het prachtige Chassé Theater. Hier kun je vanaf 8:00 uur jouw startnummer ophalen, vragen stellen, shirt ophalen, tas achterlaten en hier finish je ook weer na ongeveer 10 km. Dan ontvang je jouw verdiende medaille en een lekker ontbijt. De startlocatie is buiten direct naast Chassé Theater. Hier staan onze DJ en de speaker en lopen de 5 startwaves zo het parcours op. Lees verder om de hele parcourskaart te bekijken.

lees meer

dinsdag 22.08.2017

Chasse Theater.jpg
Bereikbaarheid op zondag 27 augustus

Plan je reis ver van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. Zo kun je op de dag van het evenement ontspannen naar Breda (Chassé Theater) toe reizen. Lees hier meer over belangrijke tijden, openbaar vervoer, parkeren en looproutes naar de evenementenlocatie.

lees meer

donderdag 24.08.2017

Weerbericht.jpg
Fijne weersomstandigheden om in te lopen

Het weer op zondag ziet er heerlijk uit om in hard te lopen. Je kunt uitkijken naar een rustige zondagochtend met nauwelijks wind. Er is een mix van zon en bewolking aanwezig en het blijft droog. We beginnen de dag om 8:00 uur met een temperatuur van ongeveer 17°. Er waait op dat moment slechts een zwakke wind, windkracht 2. Aan het begin van de middag is de temperatuur inmiddels opgelopen naar 23°. We adviseren om niet te warm gekleed te gaan (je kunt gebruik maken van de gratis kledingafgifte) en om een verfrissend bekertje water te pakken bij de 2 verzorgingsposten op ongeveer 3 km en 7 km.

lees meer

zondag 27.08.2017

DSC_0002.JPG
Eerste Breda Urban Trail overtreft alle verwachtingen

Onder prachtige weersomstandigheden verkenden ruim 2.000 lopers en loopsters vandaag Breda, tijdens de eerste Breda Urban Trail. Hiermee was het evenement uitverkocht.

lees meer

zondag 27.08.2017

LDDK-201708270017.jpg
Eerste foto's

Bekijk hier de eerste foto's van Breda Urban Trail op Facebook!

lees meer
De KLM Urban Trail Breda was een echt pareltje!

Wat hebben we weer genoten dit weekend! Wil jij de foto's bekijken en het sfeerverslag lezen? Kijk snel op de ''vorige editie'' pagina!

Lees meer