Inschrijven

KLM Urban Trail Breda

Het is pas in 2023 mogelijk om in te schrijven. De KLM Urban Trail Breda van zondag 27 maart 2022 was een doorslaand succes. Het is wel nog mogelijk om je in te schrijven voor andere locaties van de KLM Urban Trail Series. Doe mee!

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. Elke editie draait om een bijzondere loopervaring, dat is in Breda niet anders.

5 km of 10 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 of 10 km. De 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 10 km route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in waves.

Let op: dit jaar kon je het parcours enkel hardlopend afleggen.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer met naam
  • Medaille
  • Een tasje met drinks & bites
  • Gratis tassenafgifte

Extra te bestellen

  • Een KLM Urban Trail Breda hardloopshirt voor € 20,-.

T-SHIRT

Voor de KLM Urban Trail Breda is er een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 20,- bestellen tijdens het inschrijven. Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen door in te loggen op jouw account.

KLM Urban Trail Breda 2022

Editie 2022 is succesvol afgesloten. Ren mee met onze andere KLM Urban Trails.

Lees meer