Inschrijven

Helaas hebben we moeten besluiten alle evenementen van de KLM Urban Trail Series voor 2020 vanwege de coronacrisis definitief te annuleren. Het is momenteel nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de editie van 2021. Je kunt al wel op ons vraag en aanbod-platform kijken of je een startbewijs kunt overnemen. Houd onze officiële kanalen in de gaten voor updates.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

Ook in 2020: 2 afstanden van ongeveer 5 en 10 km. Lees hier meer.

Tarief inclusief ontbijt    € 26,50
Daginschrijving    € 30,00

Let op: dit jaar kun je enkel het parcours hardlopend afleggen.

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor € 26,50 per persoon.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep 

Inschrijven

5 km of 10 km

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Tijdens het inschrijven vragen we je om aan te geven welke afstand je van plan bent om te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing nog kiezen voor de 5 km of de 10 km. Voor beide afstanden wordt hetzelfde tarief gehanteerd. De start en de finish van beide routes zijn op dezelfde plek.

T-SHIRT

Voor de vierde KLM Urban Trail Breda is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Je kunt hem direct bij je inschrijving bestellen.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in waves vertrekken. Als deelnemer kun je bij jouw inschrijving zelf kiezen in welke wave je wilt starten. Wil je later wijzigen van wave dan kun je dit zelf aanpassen in jouw account (in de bevestigingsmail heb je het wachtwoord van jouw account ontvangen) mits de andere wave nog niet is uitverkocht. Wijzigen van wave kan tot en met twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
  • Een medaille na de finish
  • Een heerlijk ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km
  • Na afloop ontvang je een Qoody Bag


Extra opties

  • Een KLM Urban Trail Breda hardloopshirt voor € 20,-.
  • Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,- ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.

Algemene voorwaarden

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.