Inschrijven

Nieuw: 5 km én 10 km

Deelnemers krijgen in 2018 de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Bij je inschrijving vragen we om aan te geven of je van plan bent om de 5 km of de 10 km te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je gaat lopen. De start en de finish van beide routes is op dezelfde plek.

Nieuw: wandelen én hardlopen

Ook maken we 2018 toegankelijk voor wandelaars! Wandelaars lopen op hetzelfde parcours (5 km of 10 km) en door dezelfde gebouwen, steegjes en trappen als de hardlopers. Als wandelaar krijg je een extra startnummer (voor op de rug), zodat dat extra goed zichtbaar is voor de passerende hardlopers. Ook voor wandelaars wordt er één tarief gehanteerd, ongeacht welke afstand je gaat lopen. De start en de finish van wandelaars en hardlopers is op dezelfde plek.

 

 

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

De inschrijfkosten zijn € 25,00. Er wordt één tarief gehanteerd voor zowel hardlopen als wandelen en zowel 5 km als 10 km. Gebruik dit formulier om je individueel in te schrijven.

Individueel inschrijven

 

GROEPSINSCHRIJVING

Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal en je krijgt achteraf een factuur van de betaling. Ook hier wordt één tarief gehanteerd van € 25,00 per deelnemer.

Groepsinschrijving

T-SHIRT

Voor de tweede editie is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Dit shirt kun je voor €20,00 bestellen bij jouw online inschrijving. Er is een dames- en herenmodel. Bekijk hier de maattabel.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave


START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen zullen de deelnemers in waves vertrekken tussen 09:30 en 10:50 uur. De indeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe groter de kans dat je in een vroege wave start. Wij communiceren de indeling vooraf per mail.

Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer (bij inschrijving voor 12 augustus)
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
  • Een medaille na de finish
  • Een heerlijk ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte (op eigen risico)
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km


Extra opties

  • Een Breda Urban Trail hardloopshirt voor € 20,00.
  • Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,00 ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.


Algemene voorwaarden

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.