Inschrijven

De inschrijving voor de vierde editie op zondag 29 maart 2020 opent binnenkort.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

De inschrijfkosten inclusief ontbijt zijn €26,50. 

GROEPSINSCHRIJVING

10 tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via een groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal. Hier wordt ook het tarief gehanteerd van €26,50 per deelnemer.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

 

5 km of 10 km

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Tijdens het inschrijven vragen we je om aan te geven welke afstand je van plan bent om te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing nog kiezen voor de 5 km of de 10 km. Voor beide afstanden wordt hetzelfde tarief gehanteerd. De start en de finish van beide routes zijn op dezelfde plek.

T-SHIRT

Voor de tweede KLM Urban Trail Breda is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 20,- bestellen bij jouw inschrijving. Bekijk hier de maattabelNabestellen kan ook door in te loggen met jouw account via het online inschrijfformulier.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen zullen de deelnemers in 3 waves vertrekken. Als hardloper kun je bij jouw inschrijving zelf kiezen in welke wave je wilt starten. Als je later nog wilt veranderen van startwave dan kun je dit zelf aanpassen in jouw account (door in te loggen via het online inschrijfformulier), mits de andere waves nog niet zijn uitverkocht. Het wijzigen van wave kan tot 2 weken voor het evenement.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
  • Een medaille na de finish
  • Een heerlijk ontbijt na de finish
  • Gratis tassenafgifte
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km
  • Na afloop ontvang je een Qoody Bag


Extra opties

  • Een KLM Urban Trail Breda hardloopshirt voor € 20,-.
  • Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,- ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.

Algemene voorwaarden

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.