Inschrijven

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal en krijg je achteraf een factuur van de betaling. Ook hier zijn de inschrijfkosten € 25,00 per deelnemer.

T-SHIRT

Voor de tweede editie is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Dit shirt kun je voor €20,- bestellen bij jouw online inschrijving.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer (bij inschrijving voor 31 juli)
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 10 kilometer
  • Een heerlijk ontbijt
  • Gratis tassenafgifte op eigen risico
  • Verzorgingspost onderweg


Extra opties:

MyEnergyLab Trainingsschema. Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen zullen de deelnemers in waves vertrekken tussen 09.30 en 10.50 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft en betaalt, hoe groter de kans dat je in een vroege wave start. Wij communiceren de indeling vooraf per mail.

Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.